Nieuwe partner: ESH Media

 in Nieuwegein, Nieuws, Partnernieuws

ESH Media is partner geworden van Samen voor Nieuwegein. ESH verzorgt sinds oktober 2018 in de gemeente Nieuwegein de reclamedisplays langs de wegen. Arne Ossebaar is de contactpersoon van ESH Media in Nieuwegein: ”Wij komen heel graag in contact met bedrijven en organisaties die via de displays hun locatie, actie of evenement extra onder de aandacht willen brengen. De displays zijn een mooi hulpmiddel voor het verbeteren van de naamsbekendheid van jouw organisatie of als ondersteuning bij een reclamecampagne bij bijvoorbeeld een evenement of werving van personeel.”

Samen voor Nieuwegein gaat dit jaar voor de beursvloer Nieuwegein ook twee keer gebruik maken van de displays. Karin Beenen: ”Deze extra aandacht voor onze jubileumeditie van de beursvloer (het is de tiende editie) is niet alleen leuk, maar we hopen ook dat het zorgt voor meer deelnemers.”
De borden langs de weg krijgen wekelijks nieuwe A0 posters. Arne Ossebaar: ‘’Nog niet iedereen kent ons en weet dat wij van ESH Media deze borden in beheer hebben. We plaatsen de posters, maar we kunnen ze ook ontwerpen en het drukwerk verzorgen. We hebben verschillende tarieven, voor commerciële en niet commerciële organisaties. Wij willen graag ons maatschappelijk gezicht laten zien. We zullen straks ook zeker op de beursvloer komen om ons steentje bij te dragen. Het is mooi dat we nu deel uitmaken van het netwerk van Samen voor Nieuwegein.’’

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X