VOOR BEDRIJVEN

Wilt u een goede buur zijn? Mooie initiatieven steunen in Nieuwegein? Dan bent u een betrokken ondernemer met hart voor uw stad!

Wanneer u partner wordt van Samen voor Nieuwegein stellen wij u in de gelegenheid iets voor een ander te betekenen. Wij weten waar de maatschappelijke organisaties in Nieuwegein behoefte aan hebben en verbinden ze met professionals uit het Nieuwegeinse bedrijfsleven. Betrokken ondernemen begint bij uzelf en doet u samen. Samen gaan we voor een hechtere samenleving!

Folder Samen voor Nieuwegein (pfd)

Zijn er voordelen? Ja, heel veel:

Voor bedrijven:

  • Goed nabuurschap
  • Toegang tot ons netwerk
  • Versterken imago en reputatie
  • Positieve media-aandacht
  • Aantrekkelijk werkgeverschap

Voor medewerkers:

  • Raken geïnspireerd en krijgen energie
  • Vinden voldoening in het helpen van anderen
  • Ontmoeten nieuwe (inspirerende) mensen

Zijn er voorwaarden? Slechts een paar:

  • Vanaf €  750 op jaarbasis
  • Inzet van uw medewerkers voor Nieuwegein

WAT KRIJGT U VAN ONS

Icoon advies

COACHING EN ADVIES

Wij bieden jaarlijks een workshop aan voor maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties hoe zij succesvol kunnen samenwerken met bedrijven als voorbereiding op de Beursvloer.

NLDOET

Samen voor Nieuwegein heeft een regierol bij NLdoet. Wij voeren campagne om deze landelijke vrijwilligersactie ook lokaal zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen. Ook op deze manier maken we veel verbindingen in de Nieuwegeinse samenleving. Als bedrijf kan je ook tijdens NLdoet je steentje bijdragen door met je team een klus aan te pakken in Nieuwegein.

MAATSCHAPPELIJKE THEMA’S

Samen met de bedrijven uit ons netwerk draagt Samen voor Nieuwegein bij aan een belangrijk maatschappelijk thema. We hebben projecten gedaan op het gebied van arbeidsparticipatie en mantelzorg. Op dit moment houden we ons bezig met het thema jongeren en we nemen initiatieven voor de statushouders in Nieuwegein.

BEURSVLOER EN PARTNERBIJEENKOMSTEN

Wilt u in een plezierige sfeer netwerken en verbindingen leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties? Dat kan bij onze Beursvloer en onze partnerbijeenkomsten.

MATCHES

Verschillende bedrijven zijn u voor gegaan in het bewerkstelligen van onze droom om een hechtere samenleving te creëren.
Benieuwd hoe u onderdeel kan zijn van een hechter Nieuwegein? Bekijk hier de maatschappelijke projecten ter inspiratie.

FOUNDERS

ALLE PARTNERS VAN SAMEN VOOR NIEUWEGEIN

Start typing and press Enter to search

X