OVER ONS

Missie: Versterken hechtere samenleving

Sinds 2010 werkt Samen voor Nieuwegein aan haar passie; een hechtere samenleving door in de lokale gemeenschap verbindingen te leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Samen voor Nieuwegein verbindt partijen, inspireert, organiseert en adviseert.

Effectief beleid op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid (MBO) zorgt voor een sterkere samenleving, waarbij we gezamenlijk een bijdrage leveren aan de volgende urgente maatschappelijke thema’s:

 1. Het vergroten van (financiële) zelfredzaamheid van kwetsbare mensen
 2. Talentontwikkeling
 3. Samenleven in buurten en wijken

onze kernwaarden

Samenwerken – Verbinden – Inspireren

Aangesloten bij:

Medewerkers zijn in het bezit van het Kenniscertificaat MBO Intermediair, uitgegeven door MVO Nederland.

Wij zijn aangesloten bij:

De landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen.

Over ons

Ambitie

2015-11-19-beursvloer-004ONZE AMBITIE 2020

Met onze ambitie2020 willen we dat bedrijven de waarde van het betrokken ondernemen (h)erkennen als driver voor succes. Ze tonen betrokkenheid door inzet van hun kennis, vaardigheden en medewerkers. Vooroordelen verdwijnen, verschillen worden kleiner en we verrijken elkaar.

Jaarverslag 2021

Klik hier voor het jaarverslag van 2021:

jaarverslag-2021-samen-voor-nieuwegein

TEAM

 • Paula van Elst
  Paula van Elst Intermediair

  Na het vertrek van Karin Beenen heb ik het stokje als intermediair bij Samen voor Nieuwegein overgenomen. Mijn naam is Paula van Elst en misschien hebben een aantal van jullie mij al gezien & gesproken tijdens NLdoet 2022, maar ik zal me even verder voorstellen.

  Ik woon al sinds mijn 6e in Nieuwegein, ben getrouwd met Han en samen hebben we 3 kinderen. Ik ben ZZP’er in communiceren & organiseren en dat zijn natuurlijk vaardigheden die ik als intermediair voor Samen voor Nieuwegein mooi kan inzetten. Mijn eerste activiteit was NLdoet 2022.  Ik denk dat we met zijn allen kunnen terugkijken op een prachtig weekend waarin veel mensen veel werk verzet hebben.

  Mijn volgende project is onder andere onze netwerkbijeenkomst in juni, gevolgd door de Beursvloer van 2022 in oktober. Wie weet ontmoet ik je op één van de bijeenkomsten van Samen voor Nieuwegein. Maar heb je voor die tijd al vragen, dan kan je mij mailen op paula@samenvoornieuwegein.nl.

Bestuursleden Wil Broekman en Dorathé van Doorn.

BESTUUR

Samen gaan wij voor een hechtere samenleving in Nieuwegein. Het bestuur van Samen voor Nieuwegein bestaat uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties die hun kennis en ervaring belangeloos inzetten.
Het bestuur bestaat uit:

 • Wil Broekman, (penningmeester) – foto
 • Dorathé van Doorn, directeur PrintRun (voorzitter) – foto
 • Henry Hekman, eigenaar huis-stijl ontwerp & fotografie

RAAD VAN ADVIES

De Raad van Advies adviseert het bestuur van Samen voor Nieuwegein over het te voeren beleid en over actuele ontwikkelingen binnen de Nieuwegeinse samenleving. De Raad bestaat uit gerenommeerde ondernemers en bestuurders vanuit maatschappelijke organisaties. De huidige samenstelling van de Raad van Advies:

 • Ellie Eggengoor – wethouder gemeente Nieuwegein
 • Wilma Bloem – Oosterlicht College
 • Betsy de Keizer – directeur De Keizer Holding
 • Gemma Wiegant – adviseur Bibliotheek Nieuwegein

AMBASSADEURS

FOUNDERS

ALLE PARTNERS VAN SAMEN VOOR NIEUWEGEIN

Start typing and press Enter to search

X