Reinaerde bestaat 15 jaar

 in Nieuws, Partnernieuws

Onze partner Reinaerde bestaat 15 jaar. Dit werd op woensdag 21 september gevierd met een speciaal festival ‘Rio de Reinaerde’.

Rio de Reinaerde is2016-09-21-rio-de-reinaerde een groot beweeg- en beleeffestival voor mensen met een beperking . Ons verjaardagsfeestje wordt een geweldige dag, niet alleen voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers, maar ook voor andere mensen met een beperking die zin hebben in een dag vol bewegen en beleven. De bezoekers genieten deze woensdag van allerlei sportieve activiteiten en cultureel vermaak. Van straattheater, clowns tot spetterende optredens op het hoofdpodium. Natuurlijk ontbreekt een heuse sambaband niet.

Intermediair Karin Beenen is naar de speciale bijeenkomst geweest voor relaties van Reinaerde. ”Judoka Dennis van der Geest gaf samen met judoka Daan, cliënt van Reinaerde, een presentatie over het behalen van doelen. Daarna was er nog gelegenheid om medewerkers van Reinaerde te ontmoeten en een glas te heffen op het jubileum. Het was mooi om te zien, tijdens mijn wandeling door het festivalterrein, dat veel mensen met een beperking enorm genoten van alles wat het festival had te bieden.”

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X