VRAAG EN AANBOD BEURSVLOER 2018

ZorgSpectrum
Vraag: Wij hebben een kegelbaan die nodig opnieuw geschuurd en geverfd moet worden. Wekelijks wordt deze gebruikt door de bewoners. Het zou fijn zijn als deze er weer fris en nieuw uit ziet.

de Webcompagnons
Aanbod: advies en realisatie over online communicatie en websites. Wat dit bij de Beursvloer kan betekenen daarover kunnen we overleggen.

MVG energy solutions
Aanbod: Advies over energie en kostenbesparende maatregelen verlichting. Advies over verlichting voor slechtzienden en ouderen. Advies verlichting tbv verbeteren leer-, werkprestaties en algemeen welzijn. Ontwerpen van een lichtplan.

SVS Inburgering
Vraag: Taal- en snuffelstages voor statushouders die de eerste stappen op de arbeidsmarkt moeten gaan zetten.
Aanbod: inburgeringstrajecten, onze cursisten kunnen met extra begeleiding een aanwinst voor een bedrijf zijn.

Dress for Success
Vraag: met de gemeente Nieuwegein heeft Dress for Success Utrecht afspraken om klanten te mogen kleden. Wij kunnen veel meer bijstandsgerechtigden uit Nieuwegein ondersteunen dan we nu doen. Hoe krijgen we meer bekendheid in Nieuwegein en omgeving? Hoe kunnen we meer mensen benaderen?

SesamAcademie
Aanbod: De SESAM Academie geeft organisatieadvies aan vrijwilligersorganisaties. Dat kan gaan over strategie en beleid, over hoe je een organisatie financieel gezond houdt, over fondsen werven, over leden werven en aan je binden etc.

Wieler- en Skeelercentrum De Nedereindse Berg
Vraag: mensen die willen helpen met het schilderen van een stalen container (buiten). We zoeken ook mensen die een stuk muur willen beschilderen met een fietswiel en een skeeler op het kantinegebouw (buiten). Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die ons kan adviseren om een ronde ruimte (cursusruimte) geluidsvriendelijker te maken.
Tot slot zoeken we nog meerdere mensen die afval willen rapen uit de bermen van de wieler- en skeelerbanen op de Nedereindse Berg.
Aanbod: vergaderruimte met koffie/thee voor een bijeenkomst in onze sportkantine.

4 en 5 mei comité Nieuwegein
Vraag: In 2020 vieren we 75 jaar vrijheid. Om daar in ook Nieuwegein een mooi en groot feest van te maken zijn we op zoek naar hulp / advies bij de organisatie voor een groot evenement.

Bibliotheek De Tweede Verdieping
Vraag: Bibliotheek De Tweede Verdieping zoekt bedrijven die meer willen weten over laaggeletterdheid of ons willen helpen met de reductie van laaggeletterdheid en taalachterstand binnen hun bedrijf. Daarnaast zoeken we mensen uit het Nieuwegeinse bedrijfsleven die meer willen vertellen over hun bedrijf of beroep aan enthousiaste anderstaligen / laaggeletterden die (soms voor het eerst) kennismaken met het lokale bedrijfsleven. Ook bedrijven die meer willen weten over positieve gezondheid, bedrijven die de bibliotheek willen sponsoren met kennis, goederen of diensten.
Aanbod: Diensten en kennis die de bibliotheek heeft op het gebied van: Taal en communicatie met doelgroepen, Cultuur, (positieve) Gezondheid, Nieuwegein, Co-creatie, Communitybuilding.

HLB Blömer accountants en adviseurs
Aanbod:
• Opstellen van een accountantsverklaring
• Fiscaal-/bedrijfsadvies op het gebied van: subsidies, estate planning, not for profit, waarderingen
• 1 dagdeel Vergaderruimte beschikbaar incl. koffie, thee en water
• Basiscursus boekhouden/fin. administratie 1 dagdeel
• MVO helpende hand 1 dagdeel 4 personen.

SportID Nieuwegein
Vraag: Wij zoeken samenwerkingspartners voor aangepast aanbod/sporten. Ook zijn wij op zoek naar begeleiders voor fiets- en wandelgroepen. Ook willen we graag samenwerking bij wijkactiviteiten.

Reinaerde de Lijsterbes
Aanbod: ruimte om te komen vergaderen met een lunch en koffie en thee. Of hand- en spandiensten van onze cliënten.
Vraag: dagje uit met onze cliënten, klusjes doen in en rond ons gebouw. Leuke fotosessie met de locatie.

Tennisvereniging Rijnhuyse
Vraag: Voor ons jubileumfeest in 2019 willen wij de jeugd een workshop vloggen geven. Wie kan ons hierbij helpen?
Wie kan ons helpen om (eind december) in Excel adressen samen te voegen en vervolgens eenvoudige adresstickers (ca. 500 st) te printen voor op een enveloppe (met daarin de uitnodiging voor ons jubileum)
Aanbod: Als tegenprestatie stellen we op een avond een tennisbaan beschikbaar.

Scouting Jan van Hoof
Vraag: 1. Een afsluitbaar houthok voor bij de kampvuurkuil, op een steeds meer openbaar forteiland. 2. Hulp van notaris bij oprichting van beheerstichting voor nieuwbouw. 3. Sponsoring in materiaal (lenen) of producten voor een feestelijke nieuwjaarsreceptie voor alle scouting-vrijwilligers.

Kinderdagcentrum Skippy Reinaerde
Vraag:
• Wij willen graag hulp bij het maken van een nieuw promotiefilmpje over Skippy.
• Eén een onderhoudsbeurt voor onze fietsjes / tandem en bakfiets.
• Helpende handen bij een dagje uit van ons dagcentrum (medio februari/maart 2019)
• Helpende handen bij onze fancy fair in 2019
• Wij vragen 55 kleine schoenkadootjes voor de kinderen van ons Dagcentrum.

Aanbod:
• Gebruik van diverse ruimtes binnen ons dagcentrum (denk aan vergader ruimte/ gymzaal voor personeelsactiviteiten
• We kunnen met de kinderen een kunstwerk maken op canvas, koekjes bakken, een set kerstkaarten maken of een aantal kerstpresentjes voor personeelsleden maken.
• Wij kunnen een lunch verzorgen op Skippy met daarbij een rondleiding binnen ons Dagcentrum

Beekes Bewindvoering
Aanbod: Ik kan mijn handen aanbieden aan instellingen voor schoonmaakklussen, begeleiding bij een activiteit, meehelpen om de mensen in de zorginstelling te voorzien van koffie en thee. Ik bied mezelf aan voor deze instelling om ze ergens bij te ondersteunen waar zij hulp bij nodig hebben.
Vraag: Ik ben startend bewindvoerder (Benoemd en goedgekeurd door het landelijk kwaliteitsburo en de Rechtbank) en ben op zoek naar cliënten. Ik zou graag kennis willen maken en een presentatie willen geven bij zorginstellingen.

Samenwerkingspartners Aanpak Nypels (Mitros, politie, Geynwijs, gemeente Nieuwegein en MOvactor)
Vraag: Wij zoeken hulp / samenwerking bij het realiseren van gevelbankjes op het Nijpelsplantsoen.

Adecco
Vraag: Wie wil er samen met een Adecco medewerker één ochtend sollicitatietraining geven aan leerlingen met een afstand tot de arbeidsmarkt?

ODV maritiem
Aanbod: Wij kunnen iemand met afstand tot de arbeidsmarkt werk aanbieden als brug- of sluiswachter in en om Nieuwegein. Verder kunnen wij kijken wat wij in overleg als bedrijf kunnen betekenen voor maatschappelijke organisaties in Nieuwegein.
Vraag: We zijn op zoek naar brug- en sluiswachters in en om Nieuwegein. Het gaat om seizoenwerk vanaf 1 april tot eind oktober. Waar we werken zijn o.a. de Vechtbruggen en bruggen in de gemeente de Ronde Venen waar we brugwachters voor zoeken en de sluizen in Nieuwegein waarvoor we op zoek zijn naar sluiswachters. Mogelijke kandidaten moeten een opleiding volgen van een opleiding Nautische leerlijnen, waarbij ODV maritiem de opleidingskosten voor haar rekening neemt.

Even serieus
Aanbod: focus op talent (training/coaching)
Vraag: zakelijk advies (ondersteuning)

Fotogroep Fotogein
Fotogein is een fotoclub uit Nieuwegein die in 2019 40 jaar bestaat.
Op 25 mei 2019 vieren we dit met een Fotofestival onder de titel ‘Wij zijn Nieuwegein’.
Vraag: Voor de organisatie van dit festival zijn we op zoek naar:
• een toeziend oog van een notaris bij de trekking van het winnende portret
• een helpende hand bij het invullen van de subsidieaanvraag
• een helpende hand bij het buffet voor schenken van koffie en thee tijdens het fotofestival op 25 mei 2019
• een creatieve geest die voor ons een banner (voor buiten) kan ontwerpen en kan produceren om nog meer mensen naar het fotofestival te krijgen
• een creatieve geest die voor ons een flyer kan ontwerpen op A5 formaat en kan afdrukken in een oplage van 500 exemplaren
• een creatieve geest die voor ons een poster kan ontwerpen op A3 formaat en kan afdrukken in een oplage van 100 exemplaren
Aanbod:
• een fotosessie door een ervaren amateurfotograaf van uw organisatie of bedrijf
• een mini expositie met fotowerk van leden van onze club bij uw organisatie of bedrijf

Gebr. De Ronde
Gebroeders de Ronde is een veelzijdig aannemersbedrijf op het gebied van groenvoorziening, cultuurtechniek, wegenonderhoud en riool- en straatwerk.
Aanbod: Wij kijken wat wij in overleg als bedrijf kunnen betekenen voor maatschappelijke organisaties in Nieuwegein.
Vraag: Wij zijn opzoek naar een machinist/stratenmaker voor een Hyundai midigraafmachine en en wij zoeken stratenmakers

Vluchtelingenwerk Nieuwegein
Vraag:
• Wij willen dat de vluchtelingen uit Nieuwegein in één oogopslag Nederland leren kennen. Daarom willen we ze meenemen naar Madurodam. Om de kosten beperkt te houden zoeken we eenmalig een touringcar voor het vervoer van onze cliënten van Den Haag en weer terug. Het gaat om ongeveer 70 personen.
• Voor veel vluchtelingen is internetbankieren nieuw en wonderlijk. We willen graag een workshop voor onze cliënten over internetbankieren en het lezen van afschriften in eenvoudig Nederlands met praktische voorbeelden.
• Wij werken met heel veel privé gegevens. Wie helpt ons bij het aanscherpen en werkbaar houden van ons AVG beleid.

Stichting Jeugdland Nieuwegein
Vraag:
• We willen de naam van onze stichting wijzigen en onze statuten ANBI-proof maken. We zoeken een notaris die daarbij kan helpen, controleren en onze nieuwe statuten kan vastleggen.
• Een architect of een projectontwikkelaar die ons kan helpen met het programma van eisen.
• Hulp bij fondsenwerven voor een nieuw gebouw.
• Hulp bij aanvragen van vergunningen.
• Hulp bij de feitelijke bouw (een aannemer).
• Online communicatie verbeteren. We mailen via g-mail, maar er zijn betere systemen. Hoe implementeren we dat? Ook in relatie met AVG?
Aanbod:
• Een mooie groene locatie voor teambuildingsactiviteiten.
• Een mooie groene locatie voor een feestje.
• Er is ruimte voor het plaatsen van reclame-uitingen, zowel fysiek als op onze website.

Heb je het vraag en aanbod van jouw organisatie nog niet doorgegeven, klik dan hier om dat alsnog te doen.

Alle deelnemende bedrijven en organisaties

 • Verschillende partijen ontmoeten elkaar, spreken elkaar en komen tot een afspraak waar beiden iets aan hebben. Op de Beursvloer surf je elkaar omhoog. Je komt samen tot iets groots. Het is waardevol handelen op de Beursvloer. Binnen relatief korte tijd ontstaan er matches waar onze leerlingen vanuit hun Maatschappelijke Stage goed mee aan de slag kunnen.

  Wilma Bloem, Oosterlicht College, coördinator maatschappelijke stages

 • De Beursvloer is een erg mooi initiatief, zowel landelijk als hier in Nieuwegein waarbij de meest creatieve matches worden gesloten. Er is sprake van een win-win situatie voor zowel de maatschappelijke organisaties als de ondernemers. Zo hebben wij als HLB Blömer al veel bijzondere matches gesloten en enthousiasmeren wij intern onze collega’s vervolgens weer. Het kost geen energie, het levert energie op!

  Jeroen Witteveen, HLB Blömer, accountant en vrijwilliger Beursvloer 

 • De Beursvloer is een mooi evenement waarbij het bedrijfsleven en de maatschappelijke organisaties - in een ontspannen sfeer - met elkaar in contact kunnen komen. In de praktijk zie je dat er waardevolle contacten ontstaan.

  Jeanette Verbeek, gemeente Nieuwegein, Matchmaker bij de Beursvloer.

 • ''Op de beursvloer in Nieuwegein is altijd weer een drukte van belang. Maatschappelijke organisaties en bedrijven handelen met elkaar zonder geld en zo ontstaan elk jaar weer mooie en verrassende matches. In de drukte  is het soms lastig zoeken naar de juiste persoon om een match mee te maken. Daarom was ik in 2015 actief als Miss Match. Ik heb geholpen bij het maken van verbindingen tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven. Het eerste uur was voor mij hard werken om iedereen aan de juiste persoon te verbinden.''

  Mariëtte Ippel, MOvactor, Miss Match bij de Beursvloer.

 • ''De Beursvloer is een vrolijke en gezellige bijeenkomst met een belangrijke en serieuze ondertoon: help elkaar een handje, hoe moeilijk kan het zijn! Ik vind het leuk om nieuwe contacten op te doen en andere mensen te leren kennen, voor andere doelgroepen en disciplines dan 'normaal' te werken en ook nog eens m'n netwerk uit te breiden.''

  Marion Vegter, Jack of all trades

 • ''De Beursvloer geeft mij de mogelijkheid om iets voor de cliënten van maatschappelijke instellingen te kunnen betekenen. Bovendien is de Beursvloer voor mij een plaats waar ik kennis kan maken met gepassioneerde mensen uit mijn directe omgeving.''

  Tim van Wilsem, MVG Energy Solutions

 • ''We doen al enkele jaren mee met de Beursvloer en telkens komen we met mooie matches terug. Of het nu gaat om drukwerk door bijvoorbeeld de gemeente of een deskundige blik van Stidad op ons sponsorplan. Het helpt ons altijd verder!''

  Renée Blom, Comité 4 en 5 mei Nieuwegein

DIAMANTEN EN GOUDEN PARTNERS

Start typing and press Enter to search

X