Rembrandt van Gein bij De Geinsche Hof en atelierroute

Karikaturist Jan Ibelings heeft als ‘Rembrandt van Gein’ opgetreden bij Zorgspectrum de Geinsche Hof en bij de opening van de atelierroute 2017 van KunstGein.

Lisette Geurtsen van Zorgspectrum: ”Op de beursvloer hebben wij met Jan Ibelings een match gemaakt. Wij hebben toen gezegd dat het niet kon missen dat deze match zou slagen, omdat Rembrandt van Gein dan zou komen tekenen in restaurant ’t Gein van de Geinsche hof. Het was inderdaad een geslaagde middag. De cliënten vonden het geweldig en eigenlijk was er te weinig tijd om alle cliënten die wilden te tekenen. Rembrandt kreeg als een tegenprestatie een schilderij gemaakt door onze cliënt. Al met al een zeer geslaagde middag en match!” Jan: ”Het was zo leuk dat ik heb beloofd om in het najaar nog een keer terug te komen.”

Jan is ook actief geweest bij de opening van de atelierroute. Jan: ”Veel mensen met een echte ‘Rembrandt’ naar huis gegaan. Het contact met KunstGein heeft verder geleid tot een expositie van mijn tekeningen, de karikaturen die ik heb gemaakt voor pen.nl”

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X