Bewoners van Reinaerde De Lijsterbes hebben gesport bij DeMIX Fitness & leefstijl.

Twaalf bewoners van Reinaerde De Lijsterbes hebben vorige week gesport bij DeMIX Fitness & leefstijl. De afspraak voor deze sportieve activiteit hebben beide organisaties gemaakt op de door Samen voor Nieuwegein georganiseerde Beursvloer.

Lijsterbes
Op locatie De Lijsterbes van Reinaerde wonen 24 mensen met een licht verstandelijke beperking. De begeleiding vindt het belangrijk dat de bewoners regelmatig sporten en bewegen. Op de Beursvloer hebben ze daarom een match gemaakt met DeMIX Fitness & leefstijl.

Workout
Susanne Hoogendoorn van Reinaerde: ‘’Samen met een collega heb ik eerder al een rondleiding gehad bij DeMIX. We hebben toen afspraken gemaakt over de uitvoering van de match die we op de Beursvloer hadden gesloten. DeMIX heeft speciaal voor onze bewoners een workout aangepast, zodat iedereen mee kon doen. We hopen natuurlijk dat onze bewoners blijven sporten. DeMIX heeft daarom speciaal voor onze bewoners een aangepast abonnement aangeboden.’’

Abonnement
Roxanne Spuij van DeMIX: ‘’Wij willen natuurlijk ook graag dat iedereen die dat wil kan sporten. Om de drempel voor de bewoners van de Lijsterbes wat te verlagen mogen zij bij ons sporten met een aangepast abonnement. Ze betalen geen inschrijfgeld en ze hebben geen opzegtermijn. Ook wij vonden het heel leuk dat deze groep een keer bij ons is geweest en kennis heeft gemaakt met het sporten bij ons. We hopen dat we ze nog regelmatig terug zullen zien.’’

Beursvloer
De afspraak voor deze match is gemaakt tijdens de Beursvloer in november 2015. Ook dit jaar organiseert Samen voor Nieuwegein een Beursvloer. Op donderdag 17 november wordt deze gehouden bij Ordina aan de Ringwade in Nieuwegein.

 

Related Projects

Start typing and press Enter to search

X