BELMAATJE – CORONAHULP

In Nieuwegein en omgeving zijn er veel mensen die op dit moment alleen thuis zijn; ouderen, mensen met een licht verstandelijke beperking, moeilijk lerenden of mensen met een klein sociaal netwerk. Regelmatig contact is enorm belangrijk. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een praatje willen maken en een luisterend oor willen bieden.

Kan jij 1 of 2 keer in de week een kwartiertje bellen (of via skype of facetime) met één van de deelnemers aan het project Belmaatje? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

Samen voor Nieuwegein heeft contact met zorgorganisaties in Nieuwegein. Zij inventariseren welke mensen graag wekelijks contact willen hebben met een vrijwilliger van Belmaatje. De zorgorganisatie of Samen voor Nieuwegein maakt een match tussen de vrijwilliger en de deelnemer aan Belmaatje. We houden daarover ook regelmatig contact. Zo zorgen we samen voor wat extra aandacht in deze moeilijke tijd.

Heb je vragen hierover, bel of mail dan met Karin Beenen, karin@samenvoornieuwegein.nl of 06-43368435. Ook als je bij een zorgorganisatie werkt en dit project voor jullie bewoners / cliënten van waarde kan zijn, kan je contact met Karin opnemen.

Belmaatje Nieuwegein is een initiatief van Samen voor Nieuwegein in samenwerking met Het Vrijwilligershuis en vele andere organisaties in Nieuwegein.

Samen voor Nieuwegein maakt verbindingen tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven. Veel werkenden (en anderen) zitten door de coronamaatregelen thuis en willen en kunnen als vrijwilliger wat betekenen in Nieuwegein of omgeving. Daarom zijn wij het project Belmaatjes gestart, zodat deze vrijwilligers rechtstreeks in contact kunnen komen met mensen waarvoor deze contacten juist nu heel waardevol zijn. 

 

Belmaatje Nieuwegein wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds.

  • Indien van toepassing
  • Kan je een aantal interesses aangeven, bijvoorbeeld je hobbies / sport die je beoefent en in welke wijk je woont. Dit maakt het voor ons makkelijker om een goede match te maken met de deelnemer aan 'Belmaatje'
    Je mag meerdere keuzes aangeven
  • Vragen / opmerkingen

  • Toestemming

    Ik geef toestemming aan Samen voor Nieuwegein om mijn gegevens door te geven aan een zorgorganisatie of deelnemer aan het project Belmaatje. Er wordt zorgvuldig met mijn gegevens omgegaan.

Diamanten  en gouden partners

Start typing and press Enter to search

X