Op dinsdag 4 februari (let op datum is gewijzigd) van 15.00 uur tot 17.00 uur organiseren wij een bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid bij onze partner HLB Blömer aan de Krijtwal 1 in Nieuwegein.

Bij bedrijven en organisaties is duurzaamheid een belangrijk thema, zeker ook bij de sociale aspecten van de bedrijfsvoering. Binnen de huidige krappe arbeidsmarkt past daarin aandacht voor brede instroom en behoud van medewerkers. En dan kun je denken aan onderwerpen als medewerkerstevredenheid, aandacht voor medewerkers die mantelzorger zijn, aandacht voor oudere medewerkers en verbetering van de arbeidsparticipatie van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij deze bijeenkomst willen we elkaar inspireren op deze onderwerpen. Niet met een spreker die een theoretisch verhaal houdt, maar met de praktijkervaringen van onze eigen partners. Hoe gaan jullie om met bovenstaande onderwerpen binnen jullie organisatie? Partners die een korte presentatie willen geven over dit thema tijdens de partnerbijeenkomst kunnen contact opnemen met Karin Beenen.

Het globale programma van de bijeenkomst ziet er als volgt uit:

14.45 uur – 15.00 uur Ontvangst bij HLB Blömer aan de Krijtwal 1
15.00 uur Welkom door voorzitter Dorathé van Doorn
15.05 uur Voorstellen nieuwe partners
15.15 uur Korte presentaties verschillende partners
15.45 uur Uitwisseling van ervaringen
16.15 uur Afsluiting
16.30 uur Netwerken en borrel

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door het invullen van het aanmeldformulier.

Start typing and press Enter to search

X