Nieuwe partner: Stichting Kamers met Aandacht

 in Nieuwegein, Nieuws, Partnernieuws

Stichting Kamers met Aandacht is een nieuwe partner van Samen voor Nieuwegein. Deze organisatie is sinds anderhalf jaar actief in Nieuwegein. Ze zoeken kamers voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar die uitstromen uit een jeugdzorgorganisatie of dreigen in te stromen.

Deze jongeren kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken bij het zelfstandig wonen. De meeste jongeren hebben een sociaal vangnet. Maar voor deze jongeren die dat vaak niet hebben is het prettig als de verhuurder van een kamer wat aandacht heeft voor waar de jongere tegenaan loopt met het zelfstandig wonen. Er komt ook een begeleider langs die de zorg op zich neemt.

Zorgorganisaties die gebruik willen maken van de dienstverlening van stichting Kamers met Aandacht kunnen contact opnemen met de coördinator in Nieuwegein Marjolein Buurman. Daarnaast wil Marjolein ook graag in contact komen met mensen die een kamer over hebben en deze tijdelijk willen verhuren aan een jongere. Bedrijven kunnen Kamers met Aandacht steunen door het leveren van een bijdrage voor een Tiny house. Dit kan bijvoorbeeld ook in de vorm van een social return verplichting. Kamers met Aandacht heeft een ANBI status.

Voor meer informatie kan je kijken op www.kamersmetaandacht.nl of bellen of mailen met Marjolein, 06-52681859 of marjolein@kamersmetaandacht.nl.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X