Nieuwe partner: Stichting Eet mee!

 in Nieuwegein, Nieuws, Partnernieuws

De Stichting Eet mee! is partner geworden van Samen voor Nieuwegein. De stichting verbindt mensen in Nieuwegein. Ze matchen gasten en eet-adressen en laten hen samen eten bij de gastvrouw of -heer thuis. Op deze manier maken deelnemers kennis met buurtgenoten, leren ze nieuwe culturen kennen of helpen ze anderen aan sociale contacten. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd en achtergrond. Eet mee! besteedt extra aandacht aan vluchtelingen en ouderen.
Eet mee! is op zoek naar ambassadeurs die in Nieuwegein aan het werk willen voor de stichting. Wil jij helpen om Eet mee! in Nieuwegein verder op te zetten, neem dan contact op met Annelies Kastein, info@eetmee.nl of kijk op de website voor meer informatie, https://www.eetmee.nl/

Op de foto staan Annelies Kastein van Eet mee! en intermediair Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X