Conferentie op het Anna van Rijn College

 in Nieuws, Partnernieuws

Op 28 september 2016 organiseert het Anna van Rijn College de onderwijsconferentie ‘sociale (on) gelijkheid en onderwijs’ ter gelegenheid van de heropening van het vernieuwde Anna NEXT VMBO aan delogo-anna-van-rijn-college Harmonielaan in Nieuwegein.
Het bedrijfsleven in onze regio is gebaat bij een sterk en beroeps-georiënteerd VMBO met een logische aansluiting op het MBO en uiteindelijk….naar het werkveld. Die vorm van onderwijs is de kracht van het vernieuwde Anna NEXT VMBO.

Een breed beroepsgericht college met, in hetzelfde gebouw, de ICT Academy van het ROC Midden Nederland. Dat staat garant voor een logische doorlopende leerlijn van klas 1 in het voortgezet onderwijs tot het eindexamen in het MBO.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X